Er zijn drie belangrijke dingen waar je op moet letten bij goed barbecuevlees.

Ten eerste moet de snede vers zijn en nooit ingevroren. Ten tweede, zorg ervoor dat het nog steeds erg helderrood is en dat er ook geen verborgen sappen in de verpakking zitten. Goed barbecuevlees moet een goede vetlaag hebben, omdat het de sappen vasthoudt en ook mooi smelt in de snede tijdens het koken.

Het beste bbq-vlees zal veel goed marbleren, en het zou erg droog moeten zijn. Als je het stuk vlees snijdt, zou het er zo uit moeten glijden. Wanneer u het marmering weer aanbrengt nadat het is verwijderd, zal het beter plakken en consistenter van kleur zijn. Goed barbecuevlees moet voldoende goede bedruipvloeistof bevatten, zodat de sappen binnen blijven.

Een van de beste barbecue vlees waren zijn de ribben, steaks en worstjes. Ribben zijn het populairst, maar steaks en worst zijn ook erg goed. Het is moeilijker om deze stukken te snijden, maar ze smaken veel beter dan wanneer je de steaks gewoon bij je plaatselijke supermarkt koopt. Om steaks te maken, laat het rundvlees of kip in pekel ‘s nachts weken. Je kunt ze dan ongeveer 24 uur geven om te rusten en laat ze nog een paar uur weer in het water.

Er zijn twee soorten slecht vlees die je misschien niet hebt geprobeerd, hamburgers en ribben.

Naast varkensvlees, rundvlees en kip kun je ook gans, kalkoen en zalm in pekel kopen. Hoewel het langer duurt om deze bezuinigingen voor te bereiden, kunt u uzelf veel tijd en moeite besparen door deze eerst te marineren. Zet gewoon een grote pan op of laat het vlees in een pan weken, voeg wat vloeistof toe zoals azijn en laat het een nacht staan. Je kunt de volgende dag marineren en de volgende dag grillen.

Natuurlijk zijn er veel verschillende delen die u misschien wilt uitproberen, zoals reepjes, filets, steaks en hakken. Veel mensen geven de voorkeur aan de smaak van biefstuk, dat is gemaakt van lendenbiefstuk gesneden en gewikkeld in bbq-vlees of witbrood. Andere mensen houden van filet mignon, een filet met de beste textuur en sappigste smaak.

Het laatste dat u moet weten, is hoe u het beste bbq-vlees kiest. Als je twijfelt over je vermogen om dit te doen, ga dan gewoon naar een restaurant en laat de chef-kok het vlees voor je snijden. Zelfs als je niet de beste kok bent, kun je een goed bbq-vlees kiezen als je wat ervaring hebt. Het vergt slechts een beetje oefening en je zou bbq-vlees in een mum van tijd onder de knie moeten hebben.

Klik om meer te lezen: Cool To Meat You