Als je wordt uitgenodigd voor een babyshower, wil je de beste cadeau-ideeën voor babyborrels geven. Soms is dat geschenk een geschenkmand, maar soms kan het iets innovatiever zijn. Als u op zoek bent naar de beste cadeau-ideeën voor een babyshower, moet u deze suggesties in gedachten houden.

Geschenkmanden met strandthema zijn prachtige cadeaus. Als je iets wilt geven dat een ander soort statement zou maken, overweeg dan een gepersonaliseerde strandtas gevuld met bad- en bodyspa-items. Maak het nog unieker door een gegraveerde ketting, armband of oorbellen toe te voegen. Je kunt de mand ook vullen met de items waarvan je weet dat de aanstaande moeder ze nodig heeft, zoals lotions en crèmes, bubbelbad, gezichtsscrubs en lotion.

Douchegunsten met strandthema zijn ook geweldige cadeaus voor douches. Er zijn zoveel verschillende soorten om uit te kiezen. Je kunt kleine pakjes zeeschelpen, gepersonaliseerde flesjes bubbels of zelfs kleine flesjes schelpvormige zeep of kaarsen geven. Of waarom koopt u geen kleine souvenirs van over de hele wereld – gepersonaliseerde magneten, sleutelhangers, sleutelhangers, enz.? Zolang ze passen in het thema van de douche, zouden alle gunsten een geweldig idee zijn.

Babyshower-spellen kunnen ook echt unieke geschenken zijn. Er zijn allerlei leuke cadeaukaartspellen – bekijk enkele partygame-websites en je zult zien hoeveel er zijn. Sommige games zijn gericht op praktische, levensreddende geschenken, terwijl andere gericht zijn op creativiteit en plezier hebben. Als je een cadeaukaart wilt geven die praktisch maar toch leuk is, overweeg dan om een cadeaukaart te kopen vol leuke, funky en toch nuttige producten. Het kopen van een cadeaukaart gevuld met schattige knuffels is misschien wat aan de prijzige kant, maar het zou ook geweldige babycadeaus zijn die ook praktisch zijn!

Gepersonaliseerde geschenken zijn ook erg leuke en gewaardeerde douchegunsten. Het kan soms moeilijk zijn om gepersonaliseerde cadeaumandideeën te vinden die tegelijkertijd functioneel en stijlvol zijn. Dus als je een krap budget hebt, overweeg dan om de aanstaande moeder iets totaal unieks en anders te geven dan de traditionele mand met schattige dingen. Overweeg haar mee te nemen op een mooie cruise of ergens naar een exotisch eiland te brengen. Wat is er spannender dan een cadeau dat gepersonaliseerd wordt door er een naam of initiaal op te zetten en / of een persoonlijke boodschap toe te voegen? In feite zouden de meeste mensen zo’n geschenk waarschijnlijk nog meer waarderen!

Een laatste voorbeeld van functionele en toch leuke ideeën voor douchegeschenken zou zijn om een luiertas als luiermand te gebruiken. Je kunt een luiertas kopen met een riem om babybenodigdheden in te dragen, of je kunt gewoon een tas gebruiken die effen is met wat zachte stof als container voor al het lekkers. Je kunt de tas vullen met luiers, washandjes en handdoeken, enz … En als je enige naaivaardigheden hebt, kun je met de hand enkele luierslofjes op de tas naaien voor een heel schattig cadeau waar de toekomstige mama enorm van zal genieten. U kunt een willekeurige clip gebruiken om de tas te sluiten, of als u een beperkt budget heeft, gebruikt u gewoon een rubberen band om de tas te sluiten.