Er zijn tegenwoordig genoeg toiletpapierproducten op de markt, maar niet allemaal zijn gelijke geschapen. Sommige merken zijn niet goed gemaakt en sommige komen niet eens in de buurt van de andere merken als het om kwaliteit gaat. Wanneer u op zoek bent naar toiletpapier, is het belangrijk dat u de tijd neemt om uw onderzoek te doen en ervoor te zorgen dat u de beste soort voor uw badkamerbehoeften krijgt.

Hier zijn een paar dingen waar u tijdens het winkelen rekening mee moet houden:

 

U moet eerst kijken naar het type rol dat u wilt. Standaard of gewoon toiletpapier wordt meestal geleverd als een standaardrol of een korte papierrol zonder extra’s. Dit papier wordt tijdens het gebruik niet op een kaart gerold, maar op een zacht karton gerold om een glad oppervlak te creëren waarop individuen hun eigen tissue kunnen afvegen. Hoewel dit een gemakkelijke manier is om te gaan met het gebruik van de rol, maakt het niet voor goede badkamershygiëne. U dient nieuwe rollen nat en droog toiletpapier te kopen, zodat u altijd een schone, hygiënische badkameromgeving kunt creëren.

 

Natte en droge handdoeken zijn het gemakkelijkst schoon te maken en te onderhouden. Ze behoren ook tot de meest absorberende en zachte materialen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het achterlaten van vegen of stinkende badkamervlekken. De verschillende soorten nat en droog papier zijn onder meer:

 

Langdurige rollen Deze rollen zijn bedoeld om voor onbepaalde tijd te worden gebruikt. Ze zijn gemaakt van een stevig geweven nylon dat jarenlang meegaat als je er goed voor zorgt. Er zijn een paar verschillende soorten duurzaam toiletpapier, waaronder: Forever Roll, Double Loop, Tri Fold, Embroidered en Shelf Rolls

 

Zacht toiletpapier Dit type toiletpapier is meer absorberend dan andere soorten, dus het zal meteen een verschil maken als er veel mensen in de badkamer zijn.

Het voorkomt ook de vorming van plassen, die erg snel kunnen worden als je ze niet snel genoeg wegveegt. De meest populaire vochtige doekjes zijn de merken Forever Roll en Double Loop. Een andere verscheidenheid aan zacht toiletpapier omvat: plankrollen, geborduurde rollen en in drieën gevouwen rollen. Elk van deze heeft zijn eigen speciale eigenschap waardoor ze beter zijn dan hun tegenhangers.

 

Al het toiletpapier heeft een aantal verschillende soorten reinigingsmethoden. Er zijn bijvoorbeeld natte doekjes die een klein residu van reinigingsoplossing op het oppervlak achterlaten, die kunnen worden schoongemaakt met water en milde zeep. Droge doekjes worden gebruikt voor het afvegen van harde vloeren of extreem vervuilde tegeloppervlakken. Als je minder tijd wilt besteden aan het opruimen van de rotzooi die je in de badkamer maakt, kun je overwegen om het zachtste, meest absorberende type toiletpapier te gebruiken dat er is.

 

 

Neem een ​​kijkje op deze website: Clean Product